Όροι

 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ

Τα μεταλλικά σπίτια είναι το μέλλον στη δόμηση και γενικότερα στην κατασκευή κατοικιών. Σ’ αυτό το μέλλον στοχεύει και η εταιρεία μας αναβαθμίζοντας συνεχώς τις κατασκευές, δημιουργώντας πιο σύγχρονες, πιο ανθεκτικές και πιο λειτουργικές κατοικίες με βασικό πάντα γνώμονα το οικονομικό αποτέλεσμα.

Ένας μεταλλικός σκελετός με τις κατάλληλες διατομές είναι αποδεδειγμένα ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι σήμερα για την κατασκευή κατοικιών. Συνδυάζοντας τον με άριστα μονωτικά υλικά και διάφορα είδη τελικού φινιρίσματος (σοβάς, ξύλο, τσιμεντοσανίδα, κτλ.) επιτυγχάνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα σύμμεικτης κατασκευής.

Η αντισεισμικότητα, η αντοχή στο χρόνο, η μόνωση, η ταχύτητα κατασκευής, η χωρητικότητα και το χαμηλό κόστος, δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο είδος κατασκευής.


ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 

 
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Οι σύγχρονες επαγγελματικές ανάγκες και το ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον, απαιτούν την κατασκευή κτιριακών συγκροτημάτων και γραφείων, υψηλών προδιαγραφών.

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για τις δικές σας ανάγκες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής «με το κλειδί στο χέρι» για μεταλλικά κτίρια κάθε είδους, βιομηχανικά κτίρια ή χωρους αποθήκευσης και τον περιβάλλοντα χώρο τους.

Αναλαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό, την προμήθεια των υλικών και την ανέγερσή τους από εξειδικευμένους μηχανικούς και έμπειρο τεχνικό προσωπικό. Έτσι, σας εξασφαλίζουμε μικρότερο χρόνο κατασκευής, μειωμένο κόστος, αντοχή κατασκευής στο χρόνο, πυρασφάλεια, αντισεισμικότητα, υψηλή λειτουργικότητα και μοντέρνα αισθητική.


ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ   ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
 

 
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ

Τα μεταλλικά στέγαστρα είναι συνήθως κατά κατασκευαστική απαίτηση φέρουσες κατασκευές που προσφέρουν λειτουργικό ευέλικτο και αισθητικό ρόλο στην δόμηση. Παράλληλα, προσφέρουν την απόλυτη προστασία από τον ήλιο, την βροχή το χιόνι και το χαλάζι.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να αναλάβει και την φέρει σε πέρας την κατασκευή κάθε μεταλλικού στεγάστρου σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους καθώς και στέγαστρα για μεγάλους χώρους σε όλη την Ελλάδα. Σας προσφέρουμε στέγαστρα στις διαστάσεις και στο σχέδιο της επιλογής σας.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, επιτυγχάνουμε την ανθεκτικότητα του στεγάστρου στην πάροδο του χρόνου και σας εξασφαλίζουμε άριστη άριστη αισθητικής.


ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 

 
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ - ΚΑΓΚΕΛΑ

Οι μεταλλικές περιφράξεις αποτελουν μια αρχιτεκτονική λύση ιδιαίτερα διαδεδομένη λόγω της αντοχής, της στιβαρότητας και της αισθητικής της κατασκευής.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρεία μας η οποία βρίσκεται στην Εύβοια, με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία που διαθέτει στις μεταλλικές κατασκευές, μπορεί να δημιουργήσει μεταλλικές περιφράξεις που μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Σας παρέχουμε πληθώρα σχεδίων προκειμένου να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε και ταιριάζει στον χώρο σας.


ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 

 
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ - ΡΑΜΠΕΣ

Οι μεταλλικές σκάλες είναι αρχιτεκτονικές κατασκευές που απαιτούν την απαραίτητη τεχνογνωσία και κατασκευαστική ικανότητα προκειμένου να παρέχουν ασφάλεια, λειτουργικότητα και τέλος την ανάλογη αισθητική.

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε μεταλλικές σκάλες σε εσωτερικους και εξωτερικούς χώρων, όλων των κατασκευαστικών τύπων και με δυνατότητα συνδυασμού με εξαιρετικά ποιοτικά υλικά όπως το γυαλί, ξύλο ή μάρμαρο.

Χάρη στην τεχνογνωσία, το μεράκι και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εξασφαλίζουμε  μεταλλικές σκάλες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.


ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 

 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μια στις μεταλλικές κατασκευές, το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε.

Σταθερές αξίες σε όλες μας τις μεταλλικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε είναι η ταχύτητα υλοποίησης, ο ανθεκτικός και αντισεισμικός χαρακτήρας, η λειτουργικότητα και η μεγάλη ευελιξία.


ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα.