Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 
ΜΠΕΚΟΣ
Μεταλλικές Κατασκευές & Μεταλλικά Κτίρια Εύβοια


Η εταιρεία μας “Μπέκος” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια, ιδρύθηκε το 2002 με αντικείμενο τις μεταλλικές κατασκευές. Μετά από πολύ προσωπική εργασία και εκπληρώνοντας μεγάλα και σημαντικά έργα στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία μας, σήμερα έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών.

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος ανανεώνεται διαρκώς και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά μας τον πελάτη, εργαζόμαστε καθημερινά με απόλυτη συνέπεια και δημιουργική διάθεση προκειμένου να παρέχουμε μεταλλικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβει την μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα.
 

 
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

με μεράκι και πολύ αγάπη, δημιουργούμε μεταλλικά σπίτια, μεταλλικά κτίρια, βιομηχανικά κτίρια, μεταλλικά στέγαστρα, μεταλλικές περιφράξεις - κάγκελα, μεταλλικές σκάλες - ράμπες και οποιαδήποτε άλλη ειδική μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, μπορούμε να να τις κάνουμε πραγματικότητα. Η σημασία που δίνουμε στη λεπτομέρεια και το τελικό φινίρισμα κάνουν, πάντα, τη διαφορά.

Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας στις μεταλλικές κατασκευές μάς δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις που έχουν ως βασικό άξονα την ποιότητα, την αντοχή και την λειτουργικότητα. 
ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Το 2003 η εταιρεία μας είχε λάβει μέρος σε έργο των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, με συνεργασία την Γ.Ε.Κ.-ΤΕΡΝΑ Α.Ε. στην κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρου του σταδίου beach volley στο δέλτα Φαλήρου. Επίσης την ίδια χρονολογία πάλι σε συνεργασία με την Γ.Ε.Κ.-ΤΕΡΝΑ Α.Ε. είχαμε αναλάβει τα μεταλλικά κομμάτια του νέου Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.


Το 2005 αναλάβαμε όλα τα μεταλλικά στη νέα αίθουσα του καζίνο στο Λουτράκι. Κτιριακές εγκαταστάσεις στη ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ στα Ψαχνά Ευβοίας.
 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα.